• Breedtesport toernooi 18 en 19 september 2021

19 jul 2021
  • In het weekend van 18 en 19 september wordt het eerste breedtesport toernooi gehouden.

Zaterdag zullen we starten met de jongste teams de D en de E jeugd. De A2 en C3,C4 zullen meerdere wedstrijden spelen op de zondag. De B2 en C2 spelen hun toernooi met het Jan de Haan jeugd toernooi op vrijdag 10 september.

Hoe het wedstrijdschema er uit gaat zien, horen jullie naar de zomervakantie. Achter de schermen wordt er druk gezocht naar verenigingen uit de buurt. De wedstrijden worden gespeeld in hal 1 en 2 van Sportbedrijf Tijenraan.

Het toernooi is een mooie voorbereiding op de zaalcompetitie!

We zullen de middag voor de D en E jeugd afsluiten met een patat en een bingo. Begin van de zaterdagavond zullen we dit ook gaan regelen voor de A2,C3 en C4. De scheidsrechters zullen uit eigen gelederen komen.

De meiden van C3 hebben er weer zin aan!