• Een verslag van C2 over hun seizoensafsluiting op 4 juli jl.:

   

  "Vandaag was het alweer zo ver: de afsluiting van een super leuk seizoen.
  Corona heeft zeker roet in het eten gegooid want wat waren de meiden goed bezig. De ene na de andere overwinning en dat gecombineerd met veel gezelligheid. In de winter 2x in de week buiten trainen, in weer en wind. Bikkels!! Zo graag wilden ze trainen.
  Vandaag vertrokken we met de auto naar de Wilgenwaerd om te gaan Suppen.
  Het was even wennen en na eerst een stevig potje giebelen kwam er beweging in. De één belandde in de struiken, de ander dacht dat er een afslag was, sommigen hadden het goede plan om alle subs aan elkaar te maken en met z’n allen op 1 sub te gaan staan.... het kon allemaal. En tja dan belanden er natuurlijk altijd wat in het water. Om 15.00 zouden we de subs weer inleveren maar als het aan Sian, Eline, Nikki en Femke lag dan lagen ze nu nog in de Regge. Die meiden kwamen na veel gegiechel en gekluns om 15.22 aan. Gelukkig heeft Femke inmiddels heel wat brevetten van de reddingsbrigade en kon ze met de zeemansslag het laatste stukje al zwemmend de subs aan land krijgen. Dan denk je dat ze er eindelijk zijn, maar niets is minder waar. Er was een sub ontsnapt en daardoor kon Eline weer te water om deze op te halen.

  Na het Suppen wilden we gaan picknicken bij het lage veld, iedereen had wat lekkers ‘gemaakt’, lees gekocht, maar na 15 minuten kwam er plotseling regen uit de lucht en zijn we richting Raalte gereden en hebben daar uiteindelijk in de tuin lekker gegeten en 30’seconds gedaan. Ook dit ging tergend langzaam, 2x de zandloper omdraaien voor 1 kaartje en na een uur nog niet op de helft van het veld zijn, maar plezier hadden de meiden zeker.
  Op naar een nieuw gezellig en leerzaam seizoen."