• Zaterdagochtend om 7:15 vertrokken we met de bus naar Boekel zonder verwachtingen. Onderweg zijn er nog spelers opgepikt en toen we compleet waren kon de dag beginnen. In de bus was er veel muziek en werd er veel gezongen, maar zodra we aankwamen hadden we focus voor de eerste wedstrijd tegen Wijhe’92. Die wedstrijd is gewonnen met 19-5 en zo waren we een stap dichterbij de finale. De tweede wedstrijd zou pittig worden tegen Quintus, maar we hebben als team gevochten en uiteindelijk gewonnen met 17-20! We stonden nu sowieso in de halve finale maar er was nog één wedstrijd die we wouden winnen tegen Aalsmeer. We hebben wederom samen gevochten en uiteindelijk ook gewonnen met 12-17. In de halve finale moesten we tegen SEW, een lastige tegenstander. De wedstrijd ging gelijk op en eindigde in een stand van 12-12, de finale plek werd bepaald door penalty’s. Beide team scoorden de eerste penalty, maar door twee reddingen van onze keepster Tess hebben we de penalty’s met 4-1 gewonnen. We stonden in de finale!! Na een lange dag handbal waren we vastberaden dat we de finale ook zouden winnen. De finale was een spannende wedstrijd tegen VOC, maar door cruciale goals en reddingen is die gewonnen met 13-17. We werden Nederlands Kampioen!! Na de prijsuitreiking hebben we snel gedoucht en in de bus nog één feestje gevierd. We gingen naar Tijenraan waar we nog werden gehuldigd.
    We hebben met z’n allen nog feestpatat gegeten en toen was het tijd om naar huis te gaan. We hebben met het team gevochten en zijn erg trots op deze prestatie.