• Wij zijn blij te kunnen melden dat PCA Kwiek DS1 volgend seizoen wederom onder leiding staat van trainer Lars Hoogeveen. Daarnaast heeft ook Edward Wolf besloten om te blijven bij DS2, het opleidingsteam van onze vereniging. Samen gaan deze twee heren aan de slag in de Eredivisie en Eerste divisie komend seizoen.

Voor ons talententeam A1 zijn wij blij met het nieuw gevormde koppel Jildou Dijkstra en Manon van Rijssen. Beide trainsters zijn al geruime tijd bekend binnen de vereniging en in het bezit van zowel HT3 en HT4. Olga ten Hove blijft verbonden aan onze vereniging, maar zal niet meer voor groep staan komend seizoen.

Ook voor de keepers is er goed nieuws! De contracten van zowel keeperstrainer Tonio van Rhee en keeperstrainer Bertus van de Merwe zijn verlengd.

Als Kwiek zijn wij trots dat we veel geschoolde trainers binnen onze vereniging hebben. Niet alleen voor de senioren, maar ook voor de jeugd proberen we zoveel mogelijk trainers op te leiden. Daar gaan we de komende jaren ook flink in investeren.