Kwiek A1 naar NK Amsterdam

Zaterdag 7 mei a.s. spelen de meiden van Klink-Nijland Kwiek A1 op het NK in Amsterdam. Ze zijn ingedeeld in de B-poule en spelen tegen Maedilon/VZV, Vlug en Lenig en Westfriesland/SEW.

We wensen de meiden van A1, onderleidng van Ludia ten Cate-Kloppenberg,Loes Oortwijn en Silvia Tutert, heel veel succes in Amsterdam. Hieronder het volledige speelschema.

WEDSTRIJDSCHEMA NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP VOOR A JEUGD

Zaterdag 7 mei 2015

Aldo Nijboer verhuist van Overwetering naar Kwiek

Aldo Nijboer komt het trainersgilde van Klink-Nijland Kwiek vanaf komend seizoen versterken. Aldo gaat in het nieuwe seizoen samen met Ludia ten Cate, die dit seizoen al actief is bij Kwiek, de talentvolle jeugd van A1 trainen en coachen. Daarbij gaan Ludia en Aldo zeer nauw samenwerken elkaar met hun kennis en vaardigheden versterken. Er is een principe akkoord bereikt voor 2 seizoenen.