Actie

Speciale actie sportartikelen bij Intersport Schutte

Beste leden en ouders van leden,

Zoals jullie wellicht weten heeft Kwiek met Intersport Schutte bepaalde afspraken gemaakt. Zo hebben we op de speciale Kwiek website sportartikelen staan waarvoor t/m 30 september een korting geldt van 25%.

Kijk op onderstaande link het aanbod:

Vriendelijke sportgroet,

Wim Kieftenbeld

Help de Albino's in Afrika!

Op de verenigingsdag van zaterdag 25 juni a.s. wordt er een collectebus geplaatst op het beachhandbal terrein. Zoals op Salland Centraal van vorige week al te lezen was, komen Wim en Monique Kieftenbeld in actie om albino's in Afrika te voorzien van zonnebrandproducten. Door de gevoelige huid van deze albino's lijden ze vaak aan huidkanker, met de dood tot gevolg.

Krentenbrood actie mooi succes!

De Krentenbroodactie van afgelopen maandag was weer de moeite waard.

Veel teams en leden hebben zich enorm ingezet om zoveel mogelijk krentenbroden te verkopen. Dit is goed gelukt en er waren nauwelijks krentenbroden over.

Dank aan het organisatiecommittee die alles wederom perfect heeft georganiseerd en dank aan alle leden, ouders en begeleiders die meegewerkt hebben om tot dit mooie resultaat te komen.

Hart voor Salland actie start op 11 maart !

Hart voor Salland actie gaat binnenkort starten en wel op 11 maart !!!

Beste leden en ouders van leden,

Graag jullie aandacht voor het volgende. Kwiek doet ook dit jaar weer mee aan de actie van de Rabobank Midden Salland: “Hart voor Salland”.

Aanstaande vrijdag 11 maart start de stemperiode voor Hart voor Salland. Handbalvereniging Kwiek is een van de 356 organisaties die meedoen aan deze actie.

Stemperiode

Mooie cheque Vriendenloterij voor Kwiek

Op dinsdag 23 februari heeft de dames 1 selectie een belavond georganiseerd om leden en bekenden te enthousiasmeren om lid te worden van de Vriendenloterij.

Vriendenloterij - succesvolle actie

Dames 1 heeft afgelopen dinsdag een succesvolle belactie uitgevoerd voor de Vriendenloterij en heeft zich daarmee extra ingezet voor onze vereniging. Met deze actie konden de dames voor onze vereniging behoorlijk wat geld ophalen. De uitkomst na een avond intensief bellen en werven heeft een prachtig resultaat opgeleverd. In de instructieruimte van Rohda was een waar callcenter ingericht van waaruit er heel actief gebeld werd met leden, vrienden en bekenden.

Dames 1 start actie met de VriendenLoterij

Beste sportvrienden van Klink-Nijland Kwiek,

In samenwerking met de vriendenloterij gaat Dames 1 een actie starten. Dinsdagavond 23 februari zullen de dames tussen 18:30 en 21:30 uur zoveel mogelijk leden, vrienden en bekenden van Kwiek gaan bellen om hen te vragen deel te nemen aan de VriendenLoterij. Per trekking gaat maar liefst 50% van de opbrengst naar Kwiek en dat is een hele mooie bijdrage.

Geef je op voor Ribs & Blues

Het festival van Ribs & Blues staat weer gepland voor het Pinksterweekend. Dit gaat plaatsvinden op 14, 15 en 16 mei. Naast het muzikale bluesgeweld is er ook de vraag naar de nodige hand en spandiensten. Zo verzorgt Kwiek al jaren de bardiensten en dat doen we niet voor niets. Het levert onze vereniging een hele behoorlijke som geld op, die we heel erg hard nodig hebben. In eerdere jaarvergaderingen hebben we al aangegeven dat de Ribs en Blues bijdrage ca.

Hart voor Salland Actie op komst

Beste mensen,