eredivisie

Nieuwe talenten komen Kwiek versterken

Voor het nieuwe seizoen mogen we 2 nieuwe talenten begroeten.

Keeperstalent uit Twente komt Kwiek versterken

Kwiek ook volgend jaar in de Eredivisie

Klink Nijland – Kwiek speelt ook volgend jaar in de Eredivisie. De dames speelden in Raalte met 26-26 gelijk tegen Westfriesland SEW. Doordat DSS in eigen huis met 20-26 verloor, is Kwiek een wedstrijd voor het einde zeker van lijfsbehoud.

Kwiek pakt eerste zege in de nacompetitie

Gisteravond op 2 april moest Dames 1 voor de derde keer aantreden in de nacompetitie. Na de eerste 2 wedstrijden te hebben verloren was het zaak dat onze dames zouden winnen in Heemskerk tegen DSS. DSS had in de reguliere competitie al geen punten gehaald en had ook in de nacompetitie de eerste 2 wedstrijden verloren. Daarom was dit duel voor beide teams een sleutelduel. De ploeg die zou verliezen zou zich definitief vestigen op de laatste plaats in de degradatiepoule.

Met Kwiek naar DSS Heemskerk

Zaterdag aanstaande speelt Kwiek Dames 1 haar derde wedstrijd in de nacompetitie om zich alsnog te handhaven in de eredivisie. De eerste 2 wedstrijden gingen verloren. Thuis tegen E&O werd nipt met 1 doelpunt verloren en afgelopen zaterdag werd er onnodig verloren van SEW. In de tweede helft waren onze dames duidelijk niet op haar best.

Klink-Nijland Kwiek laat overwinning uit hun handen glippen

Bron: Salland Centraal (foto Johan Wolff)

Klink-Nijland Kwiek heeft gisteravond haar eerste wedstrijd in de nacompetitie verloren. In de wedstrijd tegen E&O in de strijd om handhaving in de eredivisie verloor Kwiek met 21-22. In een vol sporthal Tijenraan lieten de dames de wedstrijd uit hun handen glippen en beginnen de nacompetitie daardoor in mineur.

Kwiek komt net tekort tegen nr. 3 VenL

Kwiek komt net tekort tegen nr. 3 op de ranglijst VenL