handbal

Kwiek A1 naar NK Amsterdam

Zaterdag 7 mei a.s. spelen de meiden van Klink-Nijland Kwiek A1 op het NK in Amsterdam. Ze zijn ingedeeld in de B-poule en spelen tegen Maedilon/VZV, Vlug en Lenig en Westfriesland/SEW.

We wensen de meiden van A1, onderleidng van Ludia ten Cate-Kloppenberg,Loes Oortwijn en Silvia Tutert, heel veel succes in Amsterdam. Hieronder het volledige speelschema.

WEDSTRIJDSCHEMA NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP VOOR A JEUGD

Zaterdag 7 mei 2015

Kwiek speelsters uitgenodigd voor Jong Oranje

Namens Jong Oranje bondscoach Alex Vaassen zijn 3 speelsters van Dames 1 Klink-Nijland Kwiek uitgenodigd voor een trainingsstage met wedstrijden op 10 en 11 oktober a.s. Hanne van Rossum, Loes Oortwijn en Emma Hulshof zijn geselecteerd voor deze stage, waarvoor in totaal 19 speelsters uitgenodigd zijn. Deze stage zal plaatsvinden in Venlo en  Panningen. Er zullen dan wedstrijden gespeeld gaan worden tegen o.a. Gilde-BT/HandbaL Venlo en Vlug en Lenig.

Mariet Pot en Diny Meijer benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Mariet Pot-Holterman en Diny Meijer-Linthorst zijn gisteren benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau tijdens de feestavond ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van Kwiek uit Raalte. Burgemeester Dadema van Raalte laat weten op Facebook: ‘‘Wat mooi om mensen te mogen verrassen! Mariet en Diny, van harte gefeliciteerd!’’ HV Kwiek is bijzonder blij met deze benoeming en "trots"op deze vrijwilligers.