jongoranje

Handbalweek aanstaande 27 t/m 30 december

De handbalweek vol met handbalspektakel staat weer voor de deur.

Als je hier clickt dan kun je het volledige programmaboekje downloaden. In het programmaboekje is naast het wedstrijdschema ook een ode aan Jokelyn Tienstra en de cursusmomenten terug te vinden. Interessant genoeg om dit boekje even zorgvuldig te lezen.

Hieronder het volledige speelschema.

Kwiek speelsters uitgenodigd voor Jong Oranje

Namens Jong Oranje bondscoach Alex Vaassen zijn 3 speelsters van Dames 1 Klink-Nijland Kwiek uitgenodigd voor een trainingsstage met wedstrijden op 10 en 11 oktober a.s. Hanne van Rossum, Loes Oortwijn en Emma Hulshof zijn geselecteerd voor deze stage, waarvoor in totaal 19 speelsters uitgenodigd zijn. Deze stage zal plaatsvinden in Venlo en  Panningen. Er zullen dan wedstrijden gespeeld gaan worden tegen o.a. Gilde-BT/HandbaL Venlo en Vlug en Lenig.