Kwiek

Kwiek begroet nieuwe sponsor Enjoy Hotels

Met Enjoy Hotels heeft Kwiek een nieuwe sponsor voor het seizoen 2016-2017 binnengehaald met een verbintenis voor 3 jaar. Enjoy hotels is een hotelketen in Duitsland. Zij hebben o.a. meerdere hotels in Sauerland zoals Schlosshotel Sophia, Hotel Marleen en Hotel Alpin, daarnaast Hotel Zur Krone en Hotel Erica aan de Moezel en Hotel Daun in de Eifel.

Nieuwe talenten komen Kwiek versterken

Voor het nieuwe seizoen mogen we 2 nieuwe talenten begroeten.

Keeperstalent uit Twente komt Kwiek versterken

Hanna van Rossum verhuist naar Duitsland

Bron: bericht over genomen van Handbalstartpunt

Aldo Nijboer verhuist van Overwetering naar Kwiek

Aldo Nijboer komt het trainersgilde van Klink-Nijland Kwiek vanaf komend seizoen versterken. Aldo gaat in het nieuwe seizoen samen met Ludia ten Cate, die dit seizoen al actief is bij Kwiek, de talentvolle jeugd van A1 trainen en coachen. Daarbij gaan Ludia en Aldo zeer nauw samenwerken elkaar met hun kennis en vaardigheden versterken. Er is een principe akkoord bereikt voor 2 seizoenen.

Augustus actiemaand bij Intersport Schutte

Voor alle leden van Kwiek is er van 1 augustus tot en met 31 augustus een speciale actiemaand bij Intersport Schutte. Dan geldt er een speciale korting van maar liefst 25% op alle artikelen die staan op de speciale clubpagina van Kwiek. Click hier en je kunt alle artikelen zien waarvoor in de maand augustus de korting van 25% geldt.

ALS VRIJWILLIGER VAN KWIEK SCOOR JE ALTIJD!

Beste leden en natuurlijk ook ouders van leden,

Op 1 juni hebben we een bijzondere algemene ledenvergadering gehouden. Met een opkomst van ca. 70 personen hebben we als bestuur de ontwikkeling binnen Kwiek kunnen delen. Daarnaast is er tijdens de vergadering door de leden via een kleine workshop input gegeven wat verbeterd kan worden. Deze constructieve bijdrage wordt zeker op prijs gesteld. Via de secretaris zullen de notulen nog verspreid gaan worden.

Deel jouw favoriete Juichmoment

Win een sportclinic van € 1.500,- voor onze club

We werken samen met Salland Zorgverzekeringen in de Salland Clubactie. En samen met Salland Verzekeringen lanceren we nu nóg een leuke actie waarmee we mooie prijzen voor onze club kunnen winnen!

Deel jouw favoriete Juichmoment!

Dames 1 gaat de 10 mijl uitdaging aan

Dames 1 gaat op vrijdagavond 15 mei de 10 mijl uitdaging aan bij Vital Centre aan de Hammerweg in Raalte. Op deze avond komen alle hardloopliefhebbers weer in actie op diverse afstanden 1 km, 2 km, 5 km, 10 km en de 10 mijl. Dit mooie hardloop event wordt door AV Salland en Vital Centre georganiseerd.

Kwiek B1 achtste op het NK

Op zaterdag 25 april speelde ons Kwiek B1 op het NK in Amsterdam. Met een achtste plaats leek het alsof onze meiden kansloos waren, maar in de poulefase haalden ze net niet de winnaarspoule, vanwege een slechter doelsaldo.

Tags:

Emma Hulshof komt Kwiek versterken

De 19-jarige Emma Hulshof uit Overdinkel komt de selectie van promovendus Klink-Nijland Kwiek voor het nieuwe seizoen versterken. Emma heeft tot haar 16e jaar gehandbald bij Combinatie ’64 in Losser. Daarna heeft ze de overstap gemaakt naar DSVD in Deurningen, waar ze nu drie jaar heeft gespeeld.