Ledenvergadering; vrijwilligers; vereniging

Algemene ledenvergadering 19 december

Op maandag 19 december, wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden (ALV). Deze wordt gehouden in de kantine van Rohda en we beginnnen om 19.30 uur en zal uiterlijk 22:00 eindigen. De agenda en notulen worden naar jullie allen per mail verstuurd.

Algemene ledenvergadering nu dichtbij op 7 december

Op maandag aanstaande, 7 december, wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden (ALV). Deze wordt gehouden in de kantine van Rohda en we beginnnen om 19.30 uur en zal uiterlijk 22:00 eindigen. De agenda en notulen zijn naar jullie allen per mail verstuurd.

Reminder Bijzondere algemene ledenvergadering

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Jullie worden allemaal uitgenodigd voor een bijzondere algemene ledenvergadering. Deze wordt gehouden op 1 juni a.s., aanvang 19:30 in de Rohda kantine aan de Zwolsestraat. Het lijkt sportief niet op te kunnen bij Kwiek en dat er veel is gebeurd in de laatste jaren is niemand onopgemerkt gebleven. Maar de organisatie is kwetsbaar en om die reden heeft het bestuur een bijzondere algemene ledenvergadering gepland.