vrijwilliger

Vrijwilligers zijn hard nodig

Onlangs is er een brief uitgegaan met onderstaande inhoud.

Beste leden en ouders van leden,

We hebben binnen onze vereniging al herhaaldelijk een oproep gedaan om meer helpende handen te krijgen binnen onze vereniging. De druk op de schouders van een beperkt aantal vrijwilligers neemt toe. Op 1 juni 2015 hebben we zelfs een extra ledenvergadering ingelast om dit onderwerp met jullie als leden te bespreken.

Vrijwilligers gezocht voor de loterij

We willen bij deze een oproep plaatsen voor 3 vrijwilligers die de Kwiekloterij willen gaan organiseren. Het past in zijn geheel binnen ons beleid, meer handen maken licht werk. De Kwiekloterij, waarbij de trekking altijd tijdens het septembertoernooi plaatsvindt, werd altijd geregeld door Ria Ten Russcher en Irma Freriks. Deze dames hebben het al enorm druk om belangrijke toernooien te organiseren en hebben daar met hun team al hun handen vol aan.

Geef je op voor Ribs & Blues

Het festival van Ribs & Blues staat weer gepland voor het Pinksterweekend. Dit gaat plaatsvinden op 14, 15 en 16 mei. Naast het muzikale bluesgeweld is er ook de vraag naar de nodige hand en spandiensten. Zo verzorgt Kwiek al jaren de bardiensten en dat doen we niet voor niets. Het levert onze vereniging een hele behoorlijke som geld op, die we heel erg hard nodig hebben. In eerdere jaarvergaderingen hebben we al aangegeven dat de Ribs en Blues bijdrage ca.

ALS VRIJWILLIGER VAN KWIEK SCOOR JE ALTIJD!

Beste leden en natuurlijk ook ouders van leden,

Op 1 juni hebben we een bijzondere algemene ledenvergadering gehouden. Met een opkomst van ca. 70 personen hebben we als bestuur de ontwikkeling binnen Kwiek kunnen delen. Daarnaast is er tijdens de vergadering door de leden via een kleine workshop input gegeven wat verbeterd kan worden. Deze constructieve bijdrage wordt zeker op prijs gesteld. Via de secretaris zullen de notulen nog verspreid gaan worden.