• Lars Hoogeveen gaat PCA Kwiek na dit lopende seizoen verlaten. Beide partijen waren enthousiast over de samenwerking en de ontwikkeling die de selectie maakt. Maar uiteindelijk speelt werk en de grote reistijd afstand een belangrijke rol om niet voor een verlenging te gaan bij PCA Kwiek.

    Met pijn in zijn hart heeft Lars dan ook besloten te stoppen. “Ik heb er de laatste periode lang over nagedacht. Ik zit op mijn plek bij PCA Kwiek en heb een fantastische groep waar ik samen met staff met veel voldoening mee werk, maar soms moet je keuzes maken. Reistijd, COVID-19 en werk neemt veel tijd in beslag. Ik sta liever een aantal uur extra in de zaal, aldus Lars”.

    PCA Kwiek gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. “Naast dat Lars een goede trainer is om aan het roer te hebben van je vlaggenschip, is het ook een prettige trainer in omgang. Hij heeft onze vereniging en het team weer een stap verder gebracht. Daar zijn wij hem dankbaar voor. De procedure voor het vinden van een nieuwe trainer is gestart en zien we met veel vertrouwen tegemoet zegt voorzitter Michel Rabelink”.

    Het enthousiasme bij Lars blijft onverminderd groot. Lars: “We zijn goed bezig! Ik wil het seizoen succesvol afsluiten. We staan er goed voor en wie weet wat er nog in ’t vat zit!”