• De 20-jarige Maron Schepers komt per direct over van concurrent HV Borhave. De Hengelose cirkelspeelster speelde voorheen voor Olympia Hengelo, DSVD en VFL Oldenburg.

    Voorzitter Michel Rabelink is blij met de 2e nieuwe aanwinst van PCA Kwiek: ‘Door de hele COVID-situatie ontstaat er een hele nieuwe situatie met competities die niet doorgaan en dus ook speelsters die andere keuzes maken. Ik ben erg blij dat wij ondanks alles zo goed mogelijk proberen om aansluiting te vinden en voldoen aan het topsportbeleid van NOC-NSF waardoor wij ook mogen trainen onder het testprotocol.’

    Trainer Lars Hoogeveen is ook erg blij met de nieuwe aanwinst: ‘Door studie en werkverplichting moeten Kim en Danique aankomend seizoen stoppen en dus zijn we gaan kijken naar een cirkelspeelster die naast Lisa er direct kan staan. Ik kende Maron van VFL Oldenburg en heb haar daar ook zien spelen, het is een speelster die daar geleerd heeft om er keihard voor te werken en dus ook fysiek sterk voor de dag komt. Wat zowel aanvallend als ook in de dekking haar ten goede komt’, aldus de trainer van PCA Kwiek.

    Maron is erg enthousiast over haar overstap naar PCA Kwiek: ‘Ik ben erg blij met mijn directe overstap naar PCA Kwiek! Het is een ambitieuze club, waar ik mezelf goed kan ontwikkelen en veel kan leren. Ook is het fijn om eindelijk weer, dankzij het testen, in de zaal te mogen trainen. Een aantal meiden kende ik al, vanuit jong oranje of als tegenstanders. Het is een leuke groep en ik werd meteen warm ontvangen. Ik heb ontzettend veel zin in een nieuwe uitdaging, een leerzaam seizoen en om goede resultaten te behalen samen met de ploeg.
    Laat het seizoen maar beginnen en hopelijk tot snel in de zaal!’