• Na een zorgvuldige zoektocht is de Technische Commissie uitgekomen bij Ron Stege als nieuwe coach/trainer van PCA Kwiek B1. Ron is zijn trainers carrière begonnen bij de jeugd te Dalfsen.


    Daar heeft hij achtereenvolgend de D-jeugd, E-jeugd en B-jeugd getraind. Toen heeft hij de overstap gemaakt naar de senioren van Kwiek Hoogeveen. De dames speelde voor het eerste jaar 1ste klasse noord en ze zijn destijds in de middenmoot geëindigd.
    Na dit korte avontuur heeft Ron de overstap gemaakt naar Lettele. Met dames 1 is hij kampioen geworden in de Hoofdklasse en gepromoveerd naar de 2de divisie. In het onderbroken seizoen van dit jaar stonden de dames mooi op de eerste plek in deze divisie na een gelijkspel en 2 winstpartijen.

    Ron heeft naast zijn HT2 en HT3 diploma ook een Beach HT2 diploma. Beachen vind hij dusdanig leuk dat hij momenteel een eigen Beachteam aan het vormen is samen met Webton Beach in Borne. Hiermee heeft hij zich tot doel gesteld om minimaal op het NK 2022 uit te komen.

    Hij heeft erg veel zin in het avontuur bij de jeugd van Kwiek. Samen werken met goede trainers en een gedreven jeugdteam heeft hem doen besluiten de time out die hij ingelast had te onderbreken en aan de slag te gaan in een combinatie functie. PCA Kwiek geeft voor hem de juiste mix in de ambitie van de club en de vrijheid die je hebt als trainer coach. Namens de TC is Henk Woudstra blij dat ze met Ron een goede en ervaren trainer hebben gevonden. De gesprekken met Ron gaven veel vertrouwen om de B1 weer een stap vooruit te helpen in hun ontwikkeling.