5 jul 2020 - 17:17

Vrijdagavond 3 juli hadden een teamactiviteit en gingen we eerst gezellig samen pannenkoeken bakken. Dit ging bij de begeleiding iets sneller dan de speelsters. Geen idee waarom.....

5 jul 2020 - 17:12

Hennie Zomer van de Raalter Uitdaging heeft via tussenkomst van Wincrease b.v. deze week 2 mooie laptops overhandigd aan PCA Kwiek. Names Kwiek hebben Peter Maatman en Willie Boksebeld deze in ontvangst mogen nemen. We willen Hennie Zomer van de Raalter Uitdaging en Wincrease enorm bedanken.

24 jun 2020 - 12:00

Broekland, Kwiek en Wijhe’92 mogen zichzelf flink op de borst slaan. Deze Sallandse verenigingen komen met meerdere teams voor in de eindranking van het Arbitrage Informatie Systeem (AIS).

16 jun 2020 - 12:07

Wie kent hem niet, Henk Hofstede. Deze maand is hij 40 jaar handbalscheidsrechter. Gestart bij IJsselstars, maar inmiddels fluit Henk al weer ruim 30 jaar wedstrijden van Kwiek. Handbal is zijn lust en zijn leven.

11 jun 2020 - 09:19

Handbal Inside Clubactie!

Handbal Inside komt met een speciale Clubactie in deze moeilijke coronacrisis. Bij het afsluiten van een abonnement op het Handbal Inside Magazine kun jij de kas van PCA/Kwiek spekken!

31 mei 2020 - 09:40

Onze topper van PCA Kwiek B1, Lobke Hagen, is geselecteerd voor de derde fase van de nationale selectie beach U16!
Heel veel succes Lobke!