​Kampioenschap ontglipt Dames 3

Dames 3 heeft zaterdagavond de laatste wedstrijd van het seizoen verloren van E&A 2. Na een einduitslag van 25-20 konden de champagneflessen niet ontkurkt worden. Door een nipte overwinning van Groessen op Overwetering is het uiteindelijk Groessen die het kampioenschap in de eerste klasse achter haar naam mag schrijven.

Kwiek 3 heeft in Arnhem geen moment goed in de wedstrijd gezeten en keek constant tegen een achterstand aan. Na een verschil van 4 punten met rust, werd in de tweede helft voortvarend gestart. De dames kwamen nog terug tot 13-13 maar wisten de goede lijn niet door te trekken. E&A 2 liep steeds verder uit en legden de ballen er makkelijk in. Dames 3 haalde haar niveau op deze belangrijke avond niet en moest genoegen nemen met een 25-20 nederlaag.

Ondanks de teleurstellende avond, kijken de dames goed terug op het seizoen. Na vorig jaar gepromoveerd te zijn naar deze klasse, is een tweede plaats uiteindelijk een goede prestatie.

Speciaal woord van dank voor de meegereisde supporters naar Arnhem! Dank jullie wel voor jullie aanmoedigingen!!