In 2015 hebben we vrijwilligers nodig

We zijn verder aan onze organisatie aan het bouwen, maar er zijn een paar schouders die veel lasten moeten dragen. Velen zijn enthousiast over de ontwikkelingen binnen Kwiek, maar dat blijft niet eeuwig goed gaan op de manier zoals we het nu doen.

Concreet doen we een oproep naar de volgende functies:

• Secretaris: bestuurslid (Carla Bonte stopt)
  • Voorzitter organisatorische commissie: bestuurslid (Rosa van Oldeniel stopt)
  • Voorzitter PR commissie
  • Mensen met een professioneel netwerk voor in de sponsorcommissie. Het gaat hier niet om wat je kent, maar wie je kent
  • PR / communicatiemensen, die gewend zijn met nieuwe media te werken en ons kunnen helpen
  • Scheidsrechters of mensen die nieuwsgierig zijn om hierin iets te betekenen
  • Planning zaal en accommodaties. Daar hoef je geen uren voor op te offeren en kun je doen in je eigen tijd en veelal via e-mail.
  • Wedstrijdsecretariaat is net als bovenstaande functionaris veelal te regelen door mensen die goed zijn in roosters maken en hun gezond verstand gebruiken.

Kijk zelf ook eens goed in het organigram en neem je verantwoordelijkheid. Alle kleine beetjes helpen. We horen vaak de opmerking dat ze het al zo druk hebben, maar binnen een vereniging draait niets zonder de inzet van vrijwilligers. Met meer vrijwilligers allemaal iets doen, werkt beter als een paar mensen heel veel. We lopen anders echt het gevaar dat we over een aantal jaren een enorme terugval gaan krijgen als bepaalde functionarissen stoppen.

Graag komen we in contact nieuwe vrijwilligers, want die geven ook weer nieuwe inzichten. Bij vragen en of opmerkingen graag een mail naar wimkieftenbeld@home.nl. Ben jij in je dagelijkse activiteiten actief met PR / Communicatie – kom ons dan helpen

Geef jij leiding in je dagelijkse leven, waarom dan niet jouw vaardigheden delen binnen de vereniging. Vind je het sowieso leuk om iets te betekenen binnen onze vereniging, maar je hebt nog vragen hoe en wat, neem dan contact op met Wim Kieftenbeld via bovenstaand mailadres en we gaan eens samen een kop koffie drinken. Niets moet, alles mag, maar we moeten wel wat gaan ondernemen. Dank alvast voor jullie begrip en steun!