Aantrekkelijke wedstrijden komend weekend

Zondag 1 maart om 13.30 uur heeft Klink-Nijland Kwiek DS1 een uitwedstrijd tegen Virto/Quintus DS2 uit kwintsheul. Door het gelijk spel van concurrent Borhave vorig weekend staat Kwiek nu 3 punten voor.Theoretisch gezien kan Klink-Nijland Kwiek aanstaande zondag, op bezoek bij Quintus, kampioen worden. Kwiek moet dan zelf winnen en Borhave moet verliezen. Dan loopt het verschil op tot vijf punten. Dan is Kwiek niet meer in te halen.

Ook op zondag speelt Kwiek DS2 om 12.30 uur de derby tegen Nieuw Heeten DS 1. De vorige ontmoeting verloor kwiek met 21-19. Kwiek bezet met 16 punten de zesde plaats op de ranglijst. Nieuw Heeten heeft 13 punten en staat op de tiende plek.

Zaterdagavond om 19.30 uur heeft Klink Nijland/Kwiek DS3 een uitwedstrijd tegen Broekland/Nijhof DS1. Kwiek DS3 bezet de eerste plaats (27pt) samen met Overwetering beide in de race voor het kampioenschap. Broekland staat op de vierde plek met 16 punten.