ALS VRIJWILLIGER VAN KWIEK SCOOR JE ALTIJD!

Beste leden en natuurlijk ook ouders van leden,

Op 1 juni hebben we een bijzondere algemene ledenvergadering gehouden. Met een opkomst van ca. 70 personen hebben we als bestuur de ontwikkeling binnen Kwiek kunnen delen. Daarnaast is er tijdens de vergadering door de leden via een kleine workshop input gegeven wat verbeterd kan worden. Deze constructieve bijdrage wordt zeker op prijs gesteld. Via de secretaris zullen de notulen nog verspreid gaan worden.

Algemeen kan genoemd worden dat er behoefte is aan inzicht in een jaarrooster en jaaractiviteiten en wat een functie zoal inhoudt. De vraag of er meegelopen kan worden om inzicht in een functie te krijgen, kan volmondig met ja beantwoord worden.

Voor meer informatie over de organisatie en functies kijk je hier

Voor de vacatures die we hebben openstaan kijk je hier

Kwiek heeft nieuw “bloed” nodig. Een paar mensen hebben zich gemeld, maar een vereniging ben je samen. Tijdens de vergadering werd er door een aantal deelnemers iets heel wezenlijks gezegd. Het kind op de sport laten deelnemen is ten eerste een taak van de ouders en daarna pas van het bestuur.

Ik kom graag met jullie in contact via wimkieftenbeld@home.nl

Vriendelijke groet,

Wim Kieftenbeld