Arthur Langedijk vertrekt einde seizoen

Klink-Nijland Kwiek dames 1 staan op het randje van promotie naar de eredivisie. Na de zinderende wedstrijd tegen Targos Bevo Hc waarbij Kwiek in de laatste slotseconden met 26-25 van Bevo wist te winnen kan Kwiek theoretische gezien aanstaande zondag op bezoek bij Quintus, kampioen worden. Kwiek dient dan te winnen en Borhave moet verliezen van D.S.V.D.

Voor het nieuwe seizoen kan Kwiek op zoek naar een nieuwe coach voor dames 1. Arthur Langedijk heeft aan gegeven dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Ondanks zijn doorlopende contract gaat Kwiek en Langedijk aan het eind van dit seizoen, in goed overleg, uit elkaar. ,,Het is mijn eigen keuze geweest'' stelt de Langedijk. ,,Een combinatie van factoren. Ja financieel kan ik een stap maken, maar ook sportief. Hoewel er nog niets concreets is ben ik in gesprek met andere clubs. Ja dan moet je inderdaad al snel denken aan de subtop van de eredivisie''. Arthur Langedijk heeft de afgelopen twee jaar gebracht waarvoor Kwiek hem gehaald heeft en heeft veel gedaan voor onze vereniging en Kwiek gunt hem een nieuwe uitdaging in zijn carriére.