Avondetappe Salland

Klink-Nijland onze hoofdsponsor is een van de kartrekkers van de Stichting Duurzaam Onderweg (SDO).

SDO organiseert donderdag 4 juni 2015 de Avondetappe Salland en de Ladie's Ryde. Na het succes van 2014, zetten zij deze tocht door welke in het teken staat van de combinatie fietsplezier en het steunen van een goed doel, nieuw in deze editie is de Ladies Ride.

De Avondetappe Salland bestaat in 2015 uit twee fietsroutes:

Een route van 70 km met 7 (!) beklimmingen voor de geoefende fietser.

Voor een avondje lekker klimmen hoef je niet ver dat doe je natuurlijk in Salland. De avond word afgesloten met een afterparty samen met de ladies die hebben deel genomen aan de Ladies Ride. Dit wordt een avond die je niet wilt missen.

De recreatieve Ladiesride van 35 km speciaal voor de dames!

De vrouwelijke fietsliefhebbers hoeven niet langer te treuren over het uitblijven van de Leontien Ladiesride in Raalte. Stichting Duurzaam Onderweg (SDO) organiseert namelijk op donderdagavond 4 juni speciaal voor hèn een Ladiesride van 35 km door het mooie Sallandse land. De start-, finish- èn afterpartylocatie is de Leeren Lampe in Raalte.

Voor meer informatie: http://www.stichtingduurzaamonderweg.nl/