Beachfestijn Klink-Nijland Kwiek 27 juni 2015

De hele maand juni staat in het teken van BeachHandbal bij Klink-Nijland Kwiek.We willen het seizoen graag op een leuke manier afsluiten met een groot BeachHandbalfestijn voor de hele vereniging. Er worden onderlinge beachwedstrijden gespeeld, waarbij de teams worden gemixt. Houd 27 juni dus vrij in jullie agenda.

Van 13.00 uur tot 16.00 uur spelen de H, F, E, D en C jeugd.

Vanaf 16.00 uur spelen de B en A jeugd, Senioren teams en alle vrijwilligers (scheidsrechters, commissieleden, kaderleden etc.).

Het definitieve schema volgt z.s.m., zodra we in beeld hebben hoeveel speelsters en vrijwilligers er mee doen met dit evenement. Opgeven kan tot 15 juni bij je teambegeleider/ster of rechtstreeks bij Nicole Hemmink (nicole.hemmink@sportbedrijfraalte.nl )

De A/B, Seniorenteams en de vrijwilligers moeten ook even aangeven of ze mee willen doen met de barbecue.(kosten hiervoor bedragen 10,- p.p hiervoor kun je onbeperkt eten en drinken)

Graag zien we jullie 27 juni op de beachvelden van Kwiek. (de verharde velden worden voorzien van zand, zodat we op 3 velden kunnen spelen.)