Bestel seizoenkaart 2015-2016

Ook dit jaar kunnen jullie weer seizoenskaarten bestellen voor de thuiswedstrijden van Dames 1. De seizoenskaart is geldig voor alle competitiewedstrijden, met uitzondering van bekerwedstrijden. Voor die wedstrijden wordt altijd entree gevraagd.

Dit seizoen speelt ons Dames 1 weer in de eredivisie. Na een sensationeel seizoen met een bloedstollende ontknoping aan het eind, mogen onze dames zich weer op het allerhoogste niveau van Nederland laten gelden.

In verband met het eredivisieschap zal de entreeprijs voor een wedstrijd omhoog gaan van 5,-- naar 6,-- Euro. Het goede nieuws is dat prijzen van de seizoenskaarten gelijk zullen blijven. Des te interessanter om direct een seizoenskaart te nemen en onze dames aan te moedigen in de eredivisie.

Je kunt de seizoenskaarten bestellen door het bijgevoegde  bestelformulier volledig in te vullen en voor 20 augustus op te sturen naar penningmeester Laurens Mulder, via laurensmulder@ziggo.nl

Laat zien dat u ook dit seizoen wilt genieten van handbal op het allerhoogste topsport niveau. We zien jullie graag terug bij de thuiswedstrijden van onze dames.

Ook willen we graag de “Trotse supporter” onder jullie aandacht brengen. Met de Trotse supporter word je niet alleen donateur van Kwiek, maar heb je ook recht op een seizoenskaart. Als extra word je ook nog eens uitgenodigd bij sponsorbijeenkomsten, die we dit seizoen zeker gaan organiseren.

Noteer alvast 22 augustus in jullie agenda, want dan speelt Dames 1 haar presentatiewedstrijd om 19:30 in Tijenraan tegen het Deense Horsens. Denemarken is nog steeds het Mekka van het handbal. Voor deze wedstrijd kunt u ook al uw seizoenskaart alvast gebruiken.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Klink-Nijland Kwiek