PCA MobileKorbeldIntersport Bols TeamsportVital Centre

U bent hier

Clinic voor de Breedtesport teams

Afgelopen vrijdag 3 januari was er een clinic georganiseerd voor de breedtesport. De trainers van PCA kwiek hebben deze de trainingen verzorgd. We hoorden weer veel positieve geluiden, en de speelsters hebben weer veel geleerd, en samen een gezellige dag gehad. De B en C jeugd zijn nog naar Tabanon geweest voor een clinic zelfverdediging. Naast de trainingen hebben ze brood gegeten in de klanken, en gezamenlijk patat in Tijenraan.

Meiden B2/B3 enthousiast over de clinic.

Vrijdag 3 januari werd er weer een clinic gegeven voor o.a. de teams van B2 en B3. ‘s Morgens stond de eerste specialisatietraining op het programma onder leiding van Tonio van Rhee. Deze training stond in het teken van de aanval. Hierin werden verschillende facetten getraind. Vooral het druk zetten en de hoek inschakelen tijdens de aanval kwamen aan bod. Veel geleerd en enthousiast ontvangen door de meiden.

Hierna weken we uit naar Tabonon, waar we kickboks les kregen. Rico Verhoeven had wel voor enige inspiratie gezorgd; er werd naar hartenlust met elkaar gespard. Gelukkig konden we blessurevrij bij het middageten aanschuiven wat prima verzorgd was door de vrijwilligers die deze dag ondersteunden.

‘s Middags stond er nog een clinic op het programma, waarin de  verschillende aspecten van de dekking werden geoefend. Deze training werd verzorgd door Henk Woudstra. Het naar buiten dringen van de aanvaller om zodoende de schothoek nadelig te beïnvloeden, evenals het ,,aanpakken” van de aanvaller was ook super leerzaam. Ook hier enthousiaste geluiden!

Deze intensieve dag werd afgesloten met ,,feestpatat”.

Organisatie, trainers en vrijwilligers dank voor deze leerzame dag !!