U bent hier

De Grote Clubactie

Zaterdag 19 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar hopen we met de opbrengst weer allerlei activiteiten en materialen te kunnen bekostigen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.  

 

Jeugdleden (F t/m C) kunnen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een persoonlijke online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.  

 

Oudere leden (Vanaf de B) hebben een intekenlijst met een persoonlijke online verkooplink en QR-code ontvangen. Ook hebben alle leden een persoonlijke verkooppagina waarmee online loten kunnen worden verkocht via WhatsApp, social media en e-mail. 

 

Direct loten kopen via de verkooppagina van PCA/Kwiek is ook mogelijk, klik daarvoor hier.

 

Extra inkomsten hard nodig 

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.