Donderdag 21 mei laatste dag meedoen juichactie

Morgen donderdag 21 mei is de laatste dag dat iedereen nog mee kan doen aan de Juichactie.

Een mooi doelpunt, een kampioenschap of zomaar een mooi moment. Iedereen heeft weleens een winnend moment meegemaakt. Of je vader, moeder, vriend, tante, buurvrouw, zoon of dochter natuurlijk. Is dit vastgelegd in een foto? Het mag een bestaande foto zijn of maak juist een nieuw Juichmoment!  Dan maak je kans op mooie prijzen voor onze club. En al je sportvrienden profiteren mee.

Deel jouw favoriete Juichmoment!

Wat valt er te winnen?

Upload jouw persoonlijke juichmoment of dat van je gehele team en win voor onze club:

1.       Een sportclinic t.w.v. € 1.500 voor onze club

2.       Vrije keus in multimedia t.w.v. € 600,- voor onze club

3.       Sportmateriaal t.w.v. € 400,- voor onze club

Meedoen is simpel!

Upload jouw persoonlijke juichmoment, of die van je hele team. Je kunt zowel een al gemaakte foto gebruiken als een nieuwe foto maken. Verzamel vervolgens zoveel mogelijk stemmen. Dan maken wij kans op geweldige prijzen voor onze club! Doe mee op: http://www.woobox.com/zwpdke!