Dramatisch nieuws voor Kwiek uit ziekenboeg

Kwiek-speelster Emma Hulshof heeft haar kruisband afgescheurd. Dat gebeurde zaterdag in de wedstrijd tegen VenL in een break-out situatie. Hulshof kreeg van de sportarts te horen dat er mogelijk ook schade is aan haar binnenband en meniscus. Binnenkort krijgt ze een mri om te bepalen wat er allemaal mis is in haar knie, maar dat ze lang uit de roulatie is, is zeker.

Emma Hulshof uit Overdinkel kwam deze zomer over van DSVD in Deurningen. Ze maakte ook deel uit van de selectie van Jong Oranje.

Meer geblesseerden
Het zit Klink Nijland/Kwiek sowieso niet mee met de geblesseerden. Bianca Klein Koerkamp raakte onlangs geblesseerd en krijgt deze week een echo om te beoordelen of er geen scheurtje of breuk in het bot zit.

Romy ten Cate raakte dinsdagavond in het bekertreffen met LHC (22-27) gewond aan haar vinger. De wond is gehecht, maar ze heeft mogelijk schade aan de pezen. Dat hoort zij deze week.

Carmen Duim werd twee weken geleden geopereerd aan haar meniscus. Zij zit nu in de herstelfase. Trainster Monique Swartjes gaat er van uit dat ze in november speelklaar is en weer voorzichtig kan beginnen bij Dames 2 om te kijken hoe het gaat. Ze hoopt dat Carmen dan in januari weer bij het eerste team kan aansluiten.