Hart voor Salland actie bijna van start

Afgelopen zaterdag hebben we tijdens de wedstrijd van Dames 1 de eerste aftrap gegeven van de Hart voor Salland actie van de Rabobank. Ook een prima actie waarvoor leden niet veel hoeven te doen. Het enige wat je moet doen is stemmen.

Net als vorig jaar mogen alleen leden van de Rabobank hun stem op een goed initiatief uitbrengen.

Kwiek heeft als motto om de jeugdopleiding centraal te stellen. Dus dat is een mooi initiatief om op Kwiek te stemmen.Bij deze willen we onze leden oproepen om leden van de Rabobank te enthousiasmeren om op Kwiek te stemmen. Vaak zijn veel mensen lid van de Rabobank zonder dat ze het zelf weten. Als je van de Rabobank een informatiegids thuis ontvangt ben je lid en leden van de Rabobank krijgen een bericht thuis dat ze met een bepaalde code kunnen gaan stemmen. Let hier dan goed op.

Ieder lid krijgt 5 stemmen die kunnen worden toegekend aan verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Aan één organisatie mag een lid maximaal twee stemmen geven. Dus naast Kwiek kun je op andere organisaties stemmen. Voorzitter Wim Kieftenbeld heeft met volleybalvereniging Salvora afgesproken dat zij hun leden oproepen om op Kwiek te stemmen. Bij deze ook de oproep aan jullie om op deze beide verenigingen te stemmen. Dan blijft het geld zoveel mogelijk in Raalte.Overigens wordt Rohda door de Rabobank gesponsord en mogen zij niet deelnemen aan deze actie. We zullen de leden van Rohda dan ook vragen om de Raalter verenigingen een warm hart toe te dragen.

Jouw stem is geld waard. Jij steunt ons toch ook?