Henk Hofstede 40 jaar handbalscheidsrechter

Wie kent hem niet, Henk Hofstede. Deze maand is hij 40 jaar handbalscheidsrechter. Gestart bij IJsselstars, maar inmiddels fluit Henk al weer ruim 30 jaar wedstrijden van Kwiek. Handbal is zijn lust en zijn leven.

Niet voor niets is Henk erelid van onze vereniging. Hij heeft al die jaren bij Kwiek veel vrije tijd gestoken in o.a. hand- en spandiensten, bedienen van de wedstrijdtafel en het fluiten van wedstrijden. Maar wat velen niet weten, is dat Henk een stille sponsor was. Vele teams heeft hij voorzien van ballen, tassen, trainingspakken en bidons. En voor de oude garde; wie herinnert zich niet de eclairs-snoepjes die hij meenam voor al het publiek bij de wedstrijden van dames 1. Kwiek is zijn club, net als Feyenoord overigens.

Henk, we willen je ontzettend bedanken voor het fluiten van al die wedstrijden.