U bent hier

HT2 Trainerscursus

Word jij net zoals ons enthousiast van het handbalspelletje en vind je het leuk om je enthousiasme over te dragen aan anderen? Of lijkt het je leuk om bijvoorbeeld je dochter training te geven, alleen je hebt geen idee waar te beginnen? Dan is deze trainerscursus misschien wel wat voor jou!
 
De HT2 cursus is de opleiding voor Basis Handbaltrainer breedtesport. Tijdens deze cursus leer je onder andere trainingen te maken en te geven, technieken te observeren en hoe deze aan te leren. Met dit diploma kan je aan de slag bij zowel de jongste groepen als bij de C/B jeugd. De volledige opleiding zal bestaan uit 6 online theorie sessies en 2 praktijkdagen. Tijdens deze praktijkdagen zal er een lekkere lunch klaar staan. De online sessies vinden plaats op woensdagavond (1 week uitgezonderd, deze vindt plaats op zaterdag) en de praktijkdagen op zaterdag. De eerste sessie zal starten op 10 maart. De volledige opleiding zal door Kwiek worden betaald. Een goede opleiding is namelijk voor de hele vereniging belangrijk!
 
De trainerscursus zal worden gegeven door Edwin Kippers. Edwin heeft al jarenlang handbalervaring en is voor sommigen misschien een bekende door zijn tijd binnen Kwiek. De laatste jaren is hij voornamelijk actief binnen het herenhandbal. Edwin zal tijdens de keepersmodule worden geassisteerd door Tonio van Rhee, onze keeperstrainer binnen Kwiek.

Enthousiast geworden? Om je aan te melden mag je een mail sturen naar Ceret van der Vegt. Toch nog wat meer informatie nodig? Stuur een berichtje naar voorgaand mailadres!

Hopelijk zien we je bij de cursus!