HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

Jan de Haan jeugdtoernooi H.V. P.C.A Kwiek.

Op vrijdagavond 20 september voor B2, C2 en E1.

Op zaterdag 21 en zondag 22 september voor A1/B1/C1 en D1.

Om het toernooi goed te laten verlopen zijn er een aantal huishoudelijke mededelingen.

1. U kunt de bagage voor de nacht afgeven aan 2 vrijwilligers, zij zullen de bagage opruimen, als je spullen nodig hebt uit deze ruimte kun je de sleutel ophalen bij de  vrijwilligers. Zijn ze er niet dan sleutel vragen in hal 2 bij de wedstrijd tafel.
  2. Het digitale wedstrijd formulier is aangeleverd. Ieder team moet bij aankomst een uitdraai vanuit sportlink afgeven. Hierop staan de namen, geboortejaren en bondsnummers. Daarnaast moeten speelsters en begeleiding op verzoek een (kopie van) ID kaart kunnen tonen.

De teams die in Tijenraan overnachten ontvangen een formulier waar alle namen ingevuld moeten worden, zodat de nachtdienst weet wie er allemaal in de hal zijn.

Graag willen we ook het 06 nummer van de begeleiding.

Dit formulier inleveren voor de warme maaltijd.

1. Bij aankomst krijgt u een tas, daarin zit:
    • Het programma boekje met een plattegrond van het sportcomplex Tijenraan/Rohdakantine/Carmelhal.
    • Het wedstrijdschema/poule-indeling/wedstrijdreglement
    • Een pasje voor de speelsters en begeleiding als bewijs van deelname toernooi. Dit pasje geeft tevens toegang tot de wedstrijd van Dames 1 op zaterdagavond in Tijenraan. En voor de teams die zich daarvoor hebben aangemeld geld dit pasje ook voor de warme maaltijd en het ontbijt.
    • Voor de D/C jeugd is er een extra pasje voor het zwemmen.
    • Schema van de indeling slaapplaatsen. (voor de teams die blijven slapen)
  2. De kleedkamers zijn vooraf ingedeeld per teams, het is de bedoeling dat de teams in die kleedkamer zich gaan douchen.

Verder kan men van alle kleedkamers gebruik maken.

1. De uitslagen van de wedstrijden worden bijgehouden in hal 1 van Tijenraan, en alles wordt geplaatst op facebook en in de toernooi app.
  2. Op zaterdag van 15.00-16.30 kan de C/D jeugd die deelnemen aan het toernooi gratis gebruik maken van het zwembad.
  3. Vanaf 17.30-19.00 uur kan men (indien opgegeven) gebruik maken van de warme maaltijd, in de Rohda kantine.

Verdeling groepen voor het warme eten:

D/C jeugd                      17.30 - 18.00

B jeugd                         18.00 –18.30

A Jeugd                        18.30

1. Om 19.30 is er de wedstrijd van PCA Kwiek Ds1 - B&B Healthcare/Hercules Ds1 9.   De bagage voor de nacht kan om 19.00 uur worden opgehaald voor hal 2, D/C jeugd.

In hal 1 slapen de A en B jeugd, zij kunnen pas in de hal als de hal schoongemaakt is na de wedstrijd van dames 1.

1. Zondagmorgen om 06.30 uur wordt iedereen gewekt, zodat de Tijenraan weer schoon gemaakt kan worden voor de wedstrijden.
  2. De bagage kan weer worden ingeleverd.
  3. Vanaf 07.00 uur kan men (indien opgegeven) gebruik maken van het ontbijt in de Rohda kantine.

Telefonische bereikbaar tijdens dit toernooi:

Toernooi-commissie Ria ten Tusscher                      06-30775109

Deventer huisartsenpost en spoedeisende hulp:  0570-501777

Zwolle huisartsenpost:                                               0900-3336333

We wensen jullie een sportief toernooi toe!

Uitslagen vrijdag:

Uitslagen zaterdag: