Jan de Haan jeugdtoernooi bedankt alle sponsoren en vrijwilligers

Inmiddels ligt het Jan de Haan toernooi 2019 al weer achter ons.
Wij als toernooicommissie kijken met een tevreden gevoel terug op het toernooi.

De vrijdagavond vond dit jaar in zijn geheel plaats in Tijeraan. Dit zorgde voor meer sfeer. We ontvingen die avond meerdere teams uit de regio. De teams waren grotendeels aan elkaar gewaagd wat resulteerde in spannende, leuke en leerzame wedstrijden. Kwiek E1, Heeten C1 en Kwiek B2 gingen er met de winst van door. Goed gedaan allemaal!

De zaterdag en zondag stond bol van spannende, leerzame wedstrijden met allerlei topclubs uit het gehele land.
Kwiek D1 en C1 gingen er zelfs met de toernooiwinst vandoor. Hier zijn we natuurlijk extra trots op. Bij de B en A won Quintus B1 en VOC A1 de finale.

Wij willen via deze weg alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor alle steun en hulp. Zonder jullie geen Jan de Haan toernooi. BEDANKT!!
En op naar volgend jaar.