Jan de Haan jeugdtoernooi op 11,12 en 13 september.

In het weekend van 11,12 en 13 september is het Jan de Haan jeugdtoernooi.

Na een bizarre tijd, hebben we als toernooicommissie besloten om het toernooi doorgang te laten vinden, hetzij wel in een andere vorm.

Zo  zullen we ons toernooi verdelen over 2 dagen, waarop iedere team maar 1 dag in actie komt. Er kan niet worden overnacht en er wordt geen gezamenlijke maaltijd en ontbijt verzorgt.
We nodigen de E1 en C2 uit op vrijdagavond en de A en B teams op zaterdag 12 september om de wedstrijden te komen spelen.
De C en D jeugd op zondag 13 september.

Daarnaast zal elke leeftijdscategorie in dezelfde hal spelen en zal elk team een eigen kleedkamer ter beschikking krijgen. Op deze manier proberen we om zo min mogelijk contactmomenten te creëren buiten het handbalveld om. We zullen een extra ingang openen waar de speelster en begeleiding naar binnen gaan, zodat er in de hal geen grote groepen ontstaan.

Wij wijzen u er wel op dat een ieder die aanwezig is in het sportcomplex, zelf verantwoordelijk is voor het handhaven van de regels die door het RIVM, de Gemeente Raalte en de toernooicommissie zijn opgesteld. Deze zullen duidelijk zichtbaar zijn, en zullen in de week voorafgaand aan het toernooi aan iedere vereniging worden verstrekt.

We hopen dat we samen met jullie er toch een geweldig weekend van kunnen maken.

Namens de toernooicommissie
Jan de Haan Jeugdtoernooi