PCA MobileKorbeldIntersport Bols TeamsportVital Centre

U bent hier

Jeugdkamp 2016 Glamour&Glitter

Het is al weer even geleden, maar de D en C jeugd hebben in mei het jeugdkamp gehad. Hier een verslag van dit zeer geslaagde jeugdkamp

Vrijdagmiddag 20 mei lag de rode loper klaar in Lemele voor de D en C jeugd. Ze kwamen in mooie kleren over de rode loper met een glaasje ‘champagne’. Uiteraard stonden er visagisten klaar om ze bij te poederen voordat ze op de foto gingen en naar binnen konden.

Welkom en leuk dat jullie er zijn! De vrijdagavond begon met een bingo. Er waren leuke prijzen te winnen zoals kappersbon van Fierce en Ami-kappers, bon van Plein7, pakketten van Vital Centre (allen bedankt voor het sponsoren!). Sommigen gingen helaas met niks naar huis en sommigen met meerdere cadeaus. 

Het was erg leuk en gezellig, totdat de politie kwam met een opsporingsbericht. Hilde was ziek en ging niet met haar vrienden mee naar een ‘spookhuis’. Ze zag op tv dat het spookhuis waar haar vrienden waren dat je daar niet heen moest gaan, omdat er dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. Onzin dacht Hilde, totdat haar vriend haar belde en zei: ‘Hilde het gaat niet goed! HELP!!!.......Hilde springt uit bed en wil naar haar vrienden toe…en toen begon de spooktocht. Het was een leuke/enge spooktocht met pannendeksels, een motorzaag, kettingen in emmers en enge spoken. De meiden vonden het leuk, maar ook erg eng.

De volgende ochtend hebben we een strongwomanrun gedaan. Wat heeft iedereen haar best gedaan! Ze hebben een half uur hard gewerkt. Het was een leuke baan met verschillende hindernissen, zoals onder het net door in een zandbak, in de sloot over een hekje, touwtje springen, klimrek en een stormbaan. 

‘s Middags mocht iedereen haar eigen jurk maken van een vuilniszak, crêpepapier en andere benodigdheden, ondertussen kon je haar gestyled worden. Toen iedereen de jurk aan had, zich opgemaakt had en haar haar gestyled had konden ze op de foto. Zowel individueel en als groep. Mirthe van Dartel was de winnaar, ze zag er het mooiste uit. Iedereen was tussen de activiteiten door druk bezig met het oefenen voor de bonte avond. Wat een leuke optredens hebben we gezien zoals Sex on the Beach, 2x Single ladies, 10.000 luchtballonnen, bij de politie en No money van Galantis. De winnaar was C1 met het liedje Sex on the Beach!

Na de bonte avond was het tijd voor disco! En werd er uitvoerig gedanst op de muziek en de meiden konden hun favoriete plaatjes aanvragen. Het was een super leuke en gezellige avond!

De volgende ochtend was het alweer tijd voor het laatste spelletje, het douane spel. Helaas was het hierna al weer tijd om naar huis te gaan. We vonden het een leuk weekend en we hebben nu al weer zin aan volgend jaar. Tot volgend jaar!

Fotoimpressie hier te zien.

Groetjes Jeugdkampcommissie