Kwiek B1 - Dalfsen B1

Vandaag moesten we een wedstrijd tegen Dalfsen B1, een spannende wedstrijd. We begonnen de wedstrijd met offensieve linker- en rechteropbouwers, het middenblok aan de cirkel en hoeken mochten geen bal. Deze dekking stond opzich wel goed, maar we kregen ook  tegendoelpunten en dit kwam vooral doordat we niet snel omschakelden van aanval naar dekking. In de aanvallen hebben we mooie dingen laten zien, maar konden we nog meer inzetten. We gingen de rust in met 12-7 voor ons.

In de tweede helft stond de dekking nog beter dan de eerste helft en zetten we meer in in de aanval. Hierdoor hebben we wedstrijd gewonnen met 29-15.

We hebben volgend weekend geen wedstrijd, maar over twee weken gaan we weer knallen tegen Combinatie ’64.