Laatste wedstrijd seizoen Kwiek DS2

Dit seizoen draaide Klink Nijland Kwiek DS2 goed. De ploeg van Henk Woudstra, die volgend jaar het eerste gaat coachen samen met Monique Swartjes, promoveerde vorig jaar naar de Tweede Divisie en eindigde dit jaar keurig in de middenmoot. De ploeg begon dit seizoen uitstekend en stond even zelfs aan de top van de ranglijst. De dames wisten dit niet vol te houden en zakten snel weg op de ranglijst. De ploeg speelde een paar keurige wedstrijden, met onder ander het mooie resultaat tegen Nieuw Heeten (26-15). In deze laatste speelronde nemen ze het op tegen kampioen Maedilon/ V.Z.V. De wedstrijd wordt gespeeld in het Noord-hollandse 't Veld om 20.30 uur in sporthal 't Zijveld. De dames kunnen eventueel nog plek zakken, maar eindigen dan nog op een keurige zevende plek.