Leerzaam en gezellig weekend PCA-Kwiek B1

PCA Kwiek B1 heeft leerzaam en gezellig trainingsweekend achter de rug!

De meiden van PCA Kwiek B1 zijn vrijdagavond het trainingsweekend begonnen met een oefenwedstrijd tegen DSVD A1.
Het was een wedstrijd waarin we niet constant hebben gespeeld. We waren dan ook allemaal niet tevreden en wisten heel goed wat beter moest. SAMEN hebben we wel een achterstand omgezet in winst.
Na de wedstrijd hebben we onze slaapplekken ingericht en hebben we die avond nog een teambuildingsactiviteit gedaan. Een mooi en waardevol groepsgesprek kwam hieruit voort!

Zaterdagochtend vroeg op om te gaan trainen. Na de training lekker lunchen en daarna op naar Hengevelde voor een trial tegen V&L en WHC. 2 leerzame wedstrijden, die we afsloten met gelijkspel en winst.
's Avonds samen A1 gekeken en daarna nog een gezellige avond gehad samen.

Zondagochtend hebben we na ons ontbijt een wandeling gemaakt en vervolgens hebben we ons weekend afgesloten met een potje bowlen!

Ons trainingsweekend is mede mogelijk gemaakt door Pro Work Salland. Tino Nijland heel erg bedankt!