Met Salland Clubactie willen we weer scoren

logo salland zorgverzekeringDit is het tweede jaar in successie dat we weer meedoen aan de Salland Clubactie. Via de website www.salland.nl/hvkwiek konden onze leden zelf scannen of het verstandig was om over te stappen qua zorgverzekering. Voordeel voor de leden is een aantrekkelijk clubcollectiviteit korting en een prima verzekering die qua zorg midden in het hart van Salland staat. Voor Kwiek krijgen we een mooie bijdrage voor elk lid die zich als verzekerde aanmeldt bij Salland. Vorig jaar heeft ons dit €1.167 opgebracht en we hopen dit jaar er weer enigszins in de buurt te komen met een mooi sponsorbedrag.

Hart voor Salland actie op komst

In de maand maart gaan we ook weer meedoen met de Hart voor Salland actie van de Rabobank. Vorig jaar heeft ons deze actie ruim €1.600 opgebracht. Ons doel van deze actie is erg gefocust op de jeugdopleiding in de breedste zin van het woord. Faciliteiten scheppen voor meiden die naar de top willen en meiden die gewoon lekker willen ballen. Voor diegene die lid is van de Rabobank, willen we graag vragen op ons te stemmen. Je bent lid van de Rabobank als je de informatiegids van de Rabobank ontvangt. Sommige mensen zijn zich vaak niet bewust dat ze al lid zijn. Zo ben ik er zelf ook achter gekomen. Je mag naast Kwiek op 2 andere doelen stemmen. Ik ben zelf ook lid van de Rabobank. Dus die stem heeft Kwiek alweer. De Rabobank heeft de inleg dit jaar verhoogd. Het zou dus mooi zijn als we vorig jaar kunnen overtreffen.