Nieuwe talenten komen Kwiek versterken

Voor het nieuwe seizoen mogen we 2 nieuwe talenten begroeten.

Keeperstalent uit Twente komt Kwiek versterken

Hante Hamel, 17 jaar oud, maakt de overstap naar Kwiek. Hante is keepster en speelt al vanaf haar 7e jaar bij Combinatie '64 uit Losser. Zij heeft naast haar club ook gespeeld bij de  Twentse handbalschool. Volgend seizoen gaat Hanne de stap maken naar Papendal om bij de handbalacademie te gaan trainen. Zij gaat naar 6 VWO van het Beekdalcollege in Arnhem. Wij willen Hante verwelkomen bij Kwiek en wensen haar veel succes en plezier toe bij onze club.

Jong talent uit Wijhe komt Kwiek versterken

Floor Liefers, 16 jaar, heeft besloten om de stap naar eredivisionist Kwiek te maken. Floor speelt al vanaf haar 6e jaar bij Wijhe en tot voor kort nog uitkomend in Wijhe B1. Ook trainde Floor bij de Carmel Handbalschool in Raalte. Zij gaat naar 5 HAVO in Wijhe.

Floor is in de belangstelling van Kwiek gekomen en in een oefenwedstrijd tegen E&O uit Emmen afgelopen zondag liet zij duidelijk haar talent zien. Floor gaat op de linkerhoek spelen en staat bekend om haar snelheid en haar hoge schot- en scoringspercentage. Floor wordt toegevoegd aan de selectie van Dames 1. Wij willen Floor verwelkomen bij Kwiek en wensen haar veel plezier en succes toe bij onze vereniging.