Nog twee wedstrijden voor Kwiek 1

Zaterdag 7 maart om 20.45 speelt Klink-Nijland Kwiek DS1 een uitwedstrijd tegen D.S.V.D. DS1 uit Deurningen. Na het gelijke spel vorige week tegen Quintus DS2 en met nog twee wedstrijden te gaan heeft het team nog 2 punten voorsprong op concurrent Borhave. Borhave heeft een uitwedstrijd tegen P.S.V. in Eindhoven. D.S.V.D. heeft 10 punten minder dan Kwiek en staat op de 6e plaats. Er reist een bus vol met supporters mee. Kom ons eerste aanmoedigen!!

Klink-Nijland Kwiek DS 3 speelt zaterdag 7 maart om 19.00 uur een uitwedstrijd tegen op de zevende plaats staande WPG Research/de Gazellen DS1 uit Doetinchem.

Op zondag 8 maart speelt Klink-Nijland Kwiek DS2 om 13.00 uit tegen V en S DS1 in sporthal Lewenborg in Groningen. Kwiek 2 heeft 18 punten en staat op de vijfde plaats en V en S staat op de negende plek met 14 punten.