PCA MobileKorbeldIntersport Bols TeamsportVital Centre

U bent hier

Ook PCA/Kwiek dames 2 promoveert.

Toen de competitie abrupt werd beëindigd door het corona virus stonden we op een stevige 2e plek in de 2e divisie. Op basis van artikel 30 konden verenigingen een verzoek indienen voor promotie of degradatie. Na onderling overleg hebben we toen besloten om voor dames 2 het verzoek in te dienen voor promotie naar de 1e divisie.

Wat waren we blij en verrast toen we afgelopen maandag een whats-appje kregen met de voorlopige poule-indeling van de 1e Divisie. En wat bleek? We zijn gepromoveerd! Hoe enorm gaaf is dit, want de 1e Divisie is een prachtige competitie. Een paar leuke details; we gaan alleen maar met hars spelen en hebben 3 time outs. 

Maar dat terzijde; omdat het seizoen zo abrupt beëindigd is hebben we helaas niet de gelegenheid gehad om jullie, supporters, sponsoren en vrijwilligers te bedanken. Enorm bedankt voor jullie komst en steun en we hopen jullie komend seizoen weer in grote getale te mogen ontmoeten in de Tijenraan.

Maar ook nog even wat anders. We moeten helaas ook afscheid nemen van een paar speelsters. Marinda Stigt, Ilse Klaasses en Lotte van Helsland. We vinden het heel jammer dat jullie stoppen maar we begrijpen het natuurlijk ook. Bedankt voor jullie inzet, we gaan jullie missen. Zonder jullie was het een heel ander seizoen geworden!

 

Veel liefs, dames 2 en begeleiding.