PCA Kwiek kleding 2019-2020

Het nieuwe seizoen is begonnen, de nieuwe teams beginnen wellicht binnenkort met de voorbereiding. Graag wijzen wij nog eens op de afspraken met Intersport Bols Teamsport.  Individuele leden kunnen via de PCA Kwiek site de geldende kledingstukken en artikelen bestellen via de Webshop voor leden. (klik functie naar de website)

Wanneer een team een sponsor(en) heeft gevonden voor kleding en/of sporttassen dan kunt de aanvraag sturen naar: sponsoring@hvkwiek.nl

Michel Rabelink zal namens de sponsorcommissie de aanvraag behandelen. Het betreft uitsluitend de vastgestelde kledinglijn van Hummel tegen vaste tarieven.

Als laatste is er in samenwerking met Intersport Bols een afspraak gemaakt over kortingsweken.  Om het seizoen goed te starten zal dit zijn in week 35 en 36 (19 augustus tot en met 7 september)

En in week 48 en 49 (25 november tot en met 7 december).