PCA/Kwiek ds 2 sluit 1e seizoenshelft winnend af

Vandaag speelden we tegen Havas dames 1, een ploeg waar we het vorige seizoen erg lastig tegen hebben gehad. We waren dus gewaarschuwd. Omdat onze directe concurrent Wijhe had verloren van DSO konden wij bij winst op de 2e plek komen te staan. Aan motivatie dus geen gebrek!

In het begin ging de wedstrijd gelijk op en na een stand van 3-3 konden we wat afstand nemen tot een 10-6 voorsprong. Helaas konden we die niet vasthouden en Havas kwam terug tot 12-14 met nog 3 minuten te spelen in de 1e helft. Door een prima slotoffensief gingen we de rust in met een voorsprong van 15-14.

In de rust werd er aangegeven dat we hun hoeken geen ruimte moesten geven en dat het tempo omhoog moest.

We pakten deze aanwijzingen goed op en na een kwartier spelen stond er een voorsprong van 21-18 op het scorebord. Maar Havas knokte zich weer goed terug in de wedstrijd en met nog 7 minuten te spelen stond het 25-24. Dus konden we weer onze mouwen opstropen. We bleven ons eigen spelletje spelen en na 60 minuten was de winst binnen, 30-26.

We sluiten het jaar af met een mooie 2e plek op de ranglijst. Op naar de 2e helft van de deze spannende competitie in 2020.

We willen jullie bedanken voor de support en hopen dat jullie ons ook in het nieuwe jaar weer komen aanmoedigen. De 1e wedstrijd is gelijk een knaller. We spelen dan op zondag 5 januari thuis tegen de nr 3, DSO DS1.

Fijne feestdagen en tot volgend jaar.