PCA/Kwiek DS2 wint lastige uitwedstrijd tegen SVBO DS1

Vanmiddag stond de lastige uitwedstrijd in Emmen tegen SVBO op het programma; thuis hadden we met maar 1 punt verschil gewonnen. En na de nederlaag van vorige week wisten we wat we moesten doen. Weer als team spelen, hoog tempo in de omschakeling en vol voor de winst gaan.

We begonnen sterk met een 0-2 voorsprong en gingen daarna gelijk op. Ondanks een aantal 7 meters en tijdstraffen konden we de voorsprong geleidelijk uitbouwen naar 6-11. Doordat we  te gehaast speelden misten we veel kansen waardoor SVBO het tempo uit de wedstrijd kon halen en met lange aanvallen tot scoren kon komen. Drie minuten voor rust stond het weer gelijk. Door een 2 min tijdstraf van SVBO konden wij de marge weer op 2 brengen, ruststand 12-14.

De afspraken voor de 2e helft waren duidelijk. Tempo omhoog, gaan voor de 100% kans en offensiever staan in de dekking. Dit pakten we goed op, we liepen gelijk na rust uit naar 12-17 en bij een stand van 16-19 drukten we door naar 16-23. Met snel tempo handbal, mooie aanvallende acties en een prima dekking was de eindstand 21-30 in ons voordeel.

Een mooie teamprestatie en de 2 punten zijn weer meegegaan naar Raalte

Volgende week weer een thuiswedstrijd, dan spelen we om 12.30 uur tegen VVW DS1.

Komen jullie ons dan aanmoedigen?

Groetjes van dames 2