PCA/Kwiek DS2 wint na prima 2e helft van Pacelli DS1

Vandaag stond de 3e wedstrijd van deze week op het programma, thuis tegen Pacelli DS1. We hadden nog iets goed te maken want de uitwedstrijd hadden we verloren. In de voorbespreking werd de nadruk gelegd op de dekking, en als we ons aan de afspraken zouden houden dan zou het winnen van deze wedstrijd geen probleem moeten zijn.

In de 1e helft kwamen we slecht op gang, de dekking stond te passief en het tempo van Pacelli lag erg laag waardoor we, zodra wij de bal hadden veel te snel wilden afronden. Ondanks dat gingen we toch met een kleine voorsprong de rust in, 11-8.

In de 2e helft werd er door ons uit een ander vaatje getapt, de dekking stond goed, de aanvallen van Pacelli werden regelmatig onderschept of de schoten geblokt. En we speelden ons eigen tempohandbal en lieten ons niet meenemen in het spel van Pacelli. We konden dan ook moeiteloos uitlopen naar een eindstand van 27-14.

We staan nog steeds 2e op de ranglijst en hebben met nog 3 wedstrijden te gaan een voorsprong van 3 punten op de nummer 3 SEW2.

Volgend weekend zijn we vrij en op 21 maart gaan we op bezoek bij Bentelo.

De laatste thuiswedstrijd van ons is op 29 maart om 12.30 uur tegen Zenderen Vooruit DS1.

We hopen dat jullie ons dan massaal komen aanmoedigen!

Groetjes van Dames 2