Reminder Bijzondere algemene ledenvergadering

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Jullie worden allemaal uitgenodigd voor een bijzondere algemene ledenvergadering. Deze wordt gehouden op 1 juni a.s., aanvang 19:30 in de Rohda kantine aan de Zwolsestraat. Het lijkt sportief niet op te kunnen bij Kwiek en dat er veel is gebeurd in de laatste jaren is niemand onopgemerkt gebleven. Maar de organisatie is kwetsbaar en om die reden heeft het bestuur een bijzondere algemene ledenvergadering gepland.

Centraal thema van de avond is om meer vrijwilligers te vinden om de toekomst van Kwiek echt te borgen. Het grote probleem van nu is dat de vereniging door te weinig functionarissen gedragen wordt. Dat is en blijft een zorgelijke situatie. Als we ons willen ontwikkelen dan moeten we nu beginnen met veranderen.

We willen in de ledenvergadering samen met jullie oplossingen gaan zoeken en ook afspraken gaan maken hoe we samen verder gaan. Doelstelling is om voor de nieuwe commissies enthousiaste vrijwilligers te vinden. Op de website staan diverse vacatures benoemd, maar het gaat veel meer om de onderlinge samenhang. Denk zelf ook alvast na wat jij voor de vereniging kunt betekenen.

Ik wil jullie oproepen om massaal aan deze vergadering deel te nemen. Het bestuur verwacht dat van ieder jeugdlid minimaal 1 ouder aanwezig is, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en zonder de inzet van actieve ouders kunnen we het simpelweg vergeten.

Ik reken op jullie komst en laten we deze vergadering gebruiken om een nieuwe impuls aan onze prachtige vereniging te geven.

Met vriendelijke sportgroet,

Wim Kieftenbeld