Ribs & Blues 2015

Het is al weer meer dan een maand geleden, dat velen van jullie hebben geholpen bij Ribs & Blues. Het heeft de vereniging in ieder geval een mooie financiële vergoeding opgeleverd.

Als commissie hebben we een evaluatie gehouden waarbij we naar verbeterpunten vanuit onze vereniging hebben gekeken en een paar aandachtspunten aan Ribs & Blues hebben aangereikt.

Van velen hebben we te horen gekregen dat ze volgend jaar graag weer met dezelfde personen met wie ze dit jaar hebben geholpen weer een bardienst willen draaien. Om die reden zullen velen van jullie binnenkort al worden benaderd met de vraag om volgend jaar in dezelfde samenstelling als dit jaar op zaterdag 14 of zondag 15 mei 2016 een bardienst te draaien.

Langs deze weg willen wij al degenen die dit jaar bij Ribs&Blues hebben geholpen heel hartelijk danken.

Organisatiecomité Ribs&Blues.