Salland Clubactie

Afgelopen zaterdag hebben Laurens Mulder en Wim Kieftenbeld namens Kwiek een cheque in ontvangst genomen van Salland verzekeringen.

Met de Salland Clubactie kunnen leden een collectieve ziektekostenverzekering afsluiten om daarmee van goede zorg verzekerd te zijn in eigen regio tegen een aantrekkelijke premie.

Vorig jaar zijn we met Kwiek als één van de eerste verenigingen in Raalte gestart met deze actie. Vorig jaar heeft dit onze club €1.165,= opgebracht en dit jaar €650,=. Dat we dit jaar minder opbrengst hebben heeft deels te maken met het entreegeld van vorig jaar van €1,= per lid. Dus dit jaar zijn er weer een aantal leden overgestapt.

We zullen zeker ook volgend jaar weer deelnemen aan deze actie, omdat het een prima win-win model is tussen vereniging en zorgverzekeraar Salland verzekeringen.