Spelersbus Kwiek en Rohda Raalte gepresenteerd

Handbalvereniging Klink Nijland Kwiek en Voetbalvereniging Rohda Raalte hebben, vanaf woensdag, een eigen spelersbus.

Afgelopen woensdag was de presentatie van de spelersbus in het bijzijn van John Kieftenbeld (1enalreclame) , Bas Roescher (TCR), Roland Koerhuis (Klink Nijland)  Marc Roescher (TCR),Paul Ruiter (voorzitter Rohda Raalte), Wim Kieftenbelt (voorzitter Kwiek), Herman Nijland (Klink Nijland), . Niet op de foto Rene te Wierik (Bewegers communicatie).

Klink-Nijland Raalte is hoofdsponsor van de bus. Onder het moto “wegwijs in sport en samenleving” geven zij hiermee richting aan maatschappelijke en sportieve doelen. Kwiek speelt meestal zaterdag en Rohda Raalte zondag. Hierdoor kan voor beide clubs de spelersbus ingezet worden. TCR is hierbij ook een belangrijke speler. Zij stelden de bus ter beschikking voor sponsor en bestickering. Het ontwerp voor de bus komt van Bewegers communicatie en de bestickering is door 1enalreclame gerealiseerd.